Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Φυσικό Αέριο - Ποιούς αφορά

Αφορά κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που είναι κάτοχος ακινήτου (οριζόντιας ή κάθετης ιδιοκτησίας ή μονοκατοικίας) και έχει διαθέσιμο δίκτυο φυσικού αερίου στην οδό του ακινήτου.

 

Κάποιος θα ενδιαφερόταν να προβεί σε εγκατάσταση γεωθερμικού συστήματος για 3 βασικούς λόγους:


α) Απαλλάσεται για πάντα από την εξάρτηση του πετρελαίου και του ηλεκτρικού ρεύματος για την ψύξη και θέρμανση του ακινήτου του.


β) είναι μία επένδυση με απόσβεση στα 6 με 7 πρώτα χρόνια λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν στις υπόλοιπες αγορές ενέργειας σήμερα και ο ιδιοκτήτης απολαμβάνει μία πολύ καλή ποιότητα ψύξης/θέρμανσης με πολύ μικρό κόστος. Ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς το συνεχώς αυξανόμενο κόστος των ορυκτών καυσίμων, η επένδυση στο φυσικό αέριο γίνεται πάρα πολύ ελκυστική.


γ) Το ακίνητο αποκτά μεγαλύτερη αξία μετά από μία τέτοια επένδυση η οποία έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι πολύ αξιόπιστη.

Τα Νέα μας

Προσφορά εγκατάστασης οικιακού φωτοβολταϊκού συστήματος

Η GEBS προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση για οικιακά/μικρά φωτοβολταϊκά συστήματα σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. Επωφεληθείτε από την μοναδική τιμή των 14.800€ χωρίς ΦΠΑ και κάντε τώρα τη δική σας επένδυση στην ενέργεια.

Νέες πιστοποιήσεις για την GEBS

Μετά την πιστοποίηση κατά ISO 9001, που κατέχει από τον Οκτώβριο του 2011, η GEBS απέκτησε στις αρχές Δεκεμβρίου 2012, δύο επιπλέον πιστοποιήσεις από το διεθνή οργανισμό Lloyd's.

Η Αμερικανική Πρεσβεία "εμπιστεύεται" την GEBS

Κλείνοντας το 2012 η Green Energy & Building Solutions (GEBS) έκλεισε μια πολύ σημαντική συμφωνία, στηριζόμενη όπως πάντα στην υψηλή τεχνογνωσία, εμπειρία και πιστοποίηση των υπηρεσιών της.

Πράσινα Νέα

1ο Συνέδριο του Ελληνικού Συμβουλίου Πράσινων Κτιρίων (Greek Green Building Council)

Το Ελληνικό Συβούλιο Πράσινων Κτιρίων (Greek Green Building Council) ξεκινά τη δραστηριοποίησή του στην εκπαίδευση και ενημέρωση πολιτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων με τη διοργάνωση του 1ου Συνεδρίου "Building Energy: Be Green, Spend Less" που έχει ως θέμα την παραγωγή, διαχείριση, εξοικονόμηση και πολιτική ενέργειας στα κτίρια.

Προωθείται ευρωπαϊκός εξοπλισμός για φωτοβολταϊκούς σταθμούς

Προωθείται η κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών από ευρωπαϊκό εξοπλισμό με το νέο νόμο 4.062/2012 (ΦΕΚ 70/Α/30-03-2012).

Νεός Οικοδομικός Κανονισμός (ΝΟΚ)

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο Νόμος 4.067/2012 με αριθμό φύλλου 79/Α/9-4-2012 και θέμα "Νέος Οικοδομικός Κανονισμός", ο οποίος έχει επιφέρει αρκετές τροποποιήσεις στον προηγούμενο (Γενικό Οικοδομικό Κανονισμό).