Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Εξοικονόμηση Ενέργειας - Ποιούς αφορά

Αφορά κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που είναι ιδιοκτήτης ακινήτου. Οι ενεργειακές επεμβάσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας και άρα το οικονομικό όφελος λόγω μείωσης των λογαριασμών κατανάλωσης, μπορούν να πραγματοποιηθούν σε πολυκατοικίες ή μονοκατοικίες καθώς και σε επαγγελματικά ακίνητα.

Το σύνολο της επένδυσης το οποίο απαιτείται, ποικίλει ανάλογα με την κατάσταση και το μέγεθος του ακινήτου και γίνεται γνωστή μετά από πραγματογνωμοσύνη και οικονομοτεχνική μελέτη που η εταιρεία μας προσφέρει δωρεάν.

Η σύντομη απόσβεση της επένδυσης καθώς και η ποιότητα ζωής που προσφέρει μια ενεργειακά αναβαθμισμένη κατοικία είναι οι βασικοί λόγοι που καθιστούν τις ενεργειακές επεμβάσεις απαραίτητες.

Τα Νέα μας

Προσφορά εγκατάστασης οικιακού φωτοβολταϊκού συστήματος

Η GEBS προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση για οικιακά/μικρά φωτοβολταϊκά συστήματα σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. Επωφεληθείτε από την μοναδική τιμή των 14.800€ χωρίς ΦΠΑ και κάντε τώρα τη δική σας επένδυση στην ενέργεια.

Νέες πιστοποιήσεις για την GEBS

Μετά την πιστοποίηση κατά ISO 9001, που κατέχει από τον Οκτώβριο του 2011, η GEBS απέκτησε στις αρχές Δεκεμβρίου 2012, δύο επιπλέον πιστοποιήσεις από το διεθνή οργανισμό Lloyd's.

Η Αμερικανική Πρεσβεία "εμπιστεύεται" την GEBS

Κλείνοντας το 2012 η Green Energy & Building Solutions (GEBS) έκλεισε μια πολύ σημαντική συμφωνία, στηριζόμενη όπως πάντα στην υψηλή τεχνογνωσία, εμπειρία και πιστοποίηση των υπηρεσιών της.

Πράσινα Νέα

1ο Συνέδριο του Ελληνικού Συμβουλίου Πράσινων Κτιρίων (Greek Green Building Council)

Το Ελληνικό Συβούλιο Πράσινων Κτιρίων (Greek Green Building Council) ξεκινά τη δραστηριοποίησή του στην εκπαίδευση και ενημέρωση πολιτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων με τη διοργάνωση του 1ου Συνεδρίου "Building Energy: Be Green, Spend Less" που έχει ως θέμα την παραγωγή, διαχείριση, εξοικονόμηση και πολιτική ενέργειας στα κτίρια.

Προωθείται ευρωπαϊκός εξοπλισμός για φωτοβολταϊκούς σταθμούς

Προωθείται η κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών από ευρωπαϊκό εξοπλισμό με το νέο νόμο 4.062/2012 (ΦΕΚ 70/Α/30-03-2012).

Νεός Οικοδομικός Κανονισμός (ΝΟΚ)

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο Νόμος 4.067/2012 με αριθμό φύλλου 79/Α/9-4-2012 και θέμα "Νέος Οικοδομικός Κανονισμός", ο οποίος έχει επιφέρει αρκετές τροποποιήσεις στον προηγούμενο (Γενικό Οικοδομικό Κανονισμό).