Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Η Αμερικανική Πρεσβεία "εμπιστεύεται" την GEBS

18-05-2016 17:09

Κλείνοντας το 2012 η Green Energy & Building Solutions (GEBS) έκλεισε μια πολύ σημαντική συμφωνία, στηριζόμενη όπως πάντα στην υψηλή τεχνογνωσία, εμπειρία και πιστοποίηση των υπηρεσιών της.

Μετά από ανοιχτό διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο 2012, η Αμερικανική Πρεσβεία ανέθεσε στην GEBS το έργο για τη μελέτη και τοποθέτηση 6 οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτιριακές εγκαταστάσεις ιδιοκτησίας Αμερικανικού Δημοσίου.

Η GEBS επιλέχθηκε ως η οικονομικότερη και τεχνικά αρτιότερη εταιρεία που συμμετείχε στον διαγωνισμό. Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2013.

Στόχος της GEBS εντός του 2013 είναι η συμμετοχή σε διαγωνισμούς που αφορούν τις ανανεώσιμες πηγές, την εξοικονόμηση ενέργειας και την ενεργειακή διαχείριση όπου σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει μια σημαντική στρατηγική συνεργασία.


Πράσινα Νέα

1ο Συνέδριο του Ελληνικού Συμβουλίου Πράσινων Κτιρίων (Greek Green Building Council)

Το Ελληνικό Συβούλιο Πράσινων Κτιρίων (Greek Green Building Council) ξεκινά τη δραστηριοποίησή του στην εκπαίδευση και ενημέρωση πολιτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων με τη διοργάνωση του 1ου Συνεδρίου "Building Energy: Be Green, Spend Less" που έχει ως θέμα την παραγωγή, διαχείριση, εξοικονόμηση και πολιτική ενέργειας στα κτίρια.

Προωθείται ευρωπαϊκός εξοπλισμός για φωτοβολταϊκούς σταθμούς

Προωθείται η κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών από ευρωπαϊκό εξοπλισμό με το νέο νόμο 4.062/2012 (ΦΕΚ 70/Α/30-03-2012).

Νεός Οικοδομικός Κανονισμός (ΝΟΚ)

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο Νόμος 4.067/2012 με αριθμό φύλλου 79/Α/9-4-2012 και θέμα "Νέος Οικοδομικός Κανονισμός", ο οποίος έχει επιφέρει αρκετές τροποποιήσεις στον προηγούμενο (Γενικό Οικοδομικό Κανονισμό).